Robotica en Programmeren

Ga zelfverzekerd aan de gang met DOBOT.nu

 • Robotica en Programmeren

  Ga zelfverzekerd aan de gang met DOBOT.nu

  Resultaatgericht Leren

  Met uitgekiende lessen kunnen leerlingen en studenten zich tot betere probleemoplossers, creatieve en kritische denkers ontplooien; vaardigheden die nodig zijn in het bedrijfsleven, maar daarnaast bijdragen aan de algemene en intellectuele ontwikkeling.

  Internationale Standaarden

  De lesmethode is samengesteld uit de beste technologische standaarden, zoals Standards voor Technological Literacy (STL), Next Generation Science Standards (NGSS) en de Computer Science Teachers Association (CSTA). Het lesmateriaal kan eenvoudig naast het bestaande materiaal worden geïmplementeerd.

  Onderwijsontwikkeling

  DOBOT.nu introduceert een levend curriculum dat zich aanpast aan de almaar veranderende technologie, waarbij de lessen relevant zijn en blijven voor de moderne industrie. Door de inzet van het coördinatenbord zijn de lessen eenvoudig uit te breiden en de opdrachten oneindig.

  Meer informatie

  Uiterst Betaalbaar

  Om de kosten voor scholen te beperken worden de lessen u zonder winstopslag aangeboden – sterker nog – wij stimuleren op deze manier de integratie van DOBOT’s in het onderwijs; of het nu gaat om de Quick Start Cursus of een verdere verdieping in Robotica.

  Brede Participatie

  De lessen zijn geschikt voor leerlingen en studenten van verschillende opleidingen. Het lesmateriaal biedt zowel de basis als de verdieping waardoor aanpassing op niveau mogelijk is; van een eerste kennismaking tot het echte programmeren.

  Theorie wordt Praktijk

  Ontwikkeld door mensen uit het onderwijs met de kennis van de hedendaagse Robotica; de samenwerking heeft technisch creatieve en branchegerichte leerervaringen opgeleverd. Praktische en technische competenties en een hoge mate van inzetbaarheid. Allen nodig voor het behalen van succes in de wereld van Robotica.

 • DOBOT lesmateriaal

  Het pakket bestaat uit een coördinatenbord, een tekenbord, geprinte onderdelen die samen een trein vormen, toegang tot de 3D tekeningen om zelf extra onderdelen te printen en een reader met opdrachten in gedrukte en digitale vorm. Kosten voor het lespakket: 599,00 incl. BTW

  Quick Start Cursus (Robotica 1)

  Je installeert de software en sluit de hardware op de juiste manier aan. Aan het einde van de cursus ben je in staat om met de “Teach & playback”-functies van DobotStudio te werken. Je kunt de verschillende eindeffectoren gebruiken en leert over de verschillende bewegingsassen en de verschillende soorten bewegingen.

  Cursus Gevorderden (Robotica 2 en verder)

  We gaan dieper in op het coördinatensysteem, je leert werken met Pick & Place en het gebruik van jumps en loops in bewegingen. Je leert over de in- en output poorten van de DOBOT zodat je ook met sensoren aan de slag kunt en meerdere DOBOT’s aan elkaar kunt koppelen. Kosten voor de training: 149,75 EURO incl. BTW per persoon bij een minimale groepsgrootte van 4 personen.

   Contactgegevens

   Organisatie

   Contactpersoon (verplicht)

   E-mail (verplicht)

   Telefoonnummer

   Opleiding specificaties

   Mogelijkheden tot scholing in:
   DOBOT Basis LesmateriaalDOBOT Quick Start Cursus (Robotica 1)DOBOT Cursus Gevorderden (Robotica 2)

  • academie.

   kennis. kracht.