1 april 2019 de nieuwe website van i-comfort live!

Nee geen flauwe 1 aprilsgrap, maar na keihard brainstormen en nog veel meer ploeteren zijn we oprecht trots om u te ontvangen op onze volledig nieuwe website. De vorige website stamde alweer uit 2014 en het is net zoals met met techniek; stilstand is achteruitgang.

Het grote verschil met de vorige website is dat u nu meerdere merken en producten kan vergelijken en ook direct kan bestellen. Onze filosofie is dan ook simpel: sta achter je merken en producten, bied deze gericht aan en houd de mensen tevreden.

Natuurlijk zijn veel meer dan een webshop, maar dit geeft wel een goed beeld van onze kernactiviteiten; Audiovisueel, Robotica (importeur en distributeur van DOBOT.nu voor de BeNeLux), het Inrichten van complete gebouwen; Audiovisueel, Functioneel en Maatwerkprojecten.

Minstens zo belangrijk is het opleiden tot ‘superusers ‘ zodat kennis en kunde gedeeld wordt en paraat is bij de andere gebruikers van : Software (Windows, Google of 3rd party), Audiovisuele apparatuur (fysiek en de applicaties) en natuurlijk DOBOT robotica. We hebben hiervoor landelijk opererende trainers.

Nieuwsgierig geworden? Neem gewoon contact met ons op of surf lekker over onze geheel vernieuwde website. Graag tot snel.